FILMER
Livefilm
Textlösa
SERIERMUSIK
Ljudbok
SPELPROGRAM
PS-Media
Bli medlem!
Jag har glömt mitt lösenord!

Vad är VIP!
Namn
Lösenord

BARNCANCERFONDEN - MSD - BRIS
Strular SMS-betalningen, klicka här!
SÖK FILM & MEDLEMMAR - ÖNSKEBRUNNEN - FORUM - FAQ
Nu visas alla filmer, välj ovan för att ändra urval!
Komedi
  What If - 2013
 20/12 - 14

Den hopplöse romantikern Wallace har precis hoppat av sina medicinstudier efter att ha blivit bedragen av sitt livs kärlek och hela hans liv är uppochnedvänt. På en fest träffar han Chantry. De fattar omedelbart tycke för varandra, men Chantry är sambo med Ben och har inga planer på att bryta upp från sitt förhållande. Wallace och Chantry kommer överens om att bara vara vänner, men när Ben tvingas flytta till Europa i jobbet, kommer Wallace och Chantry närmre varandra.


MKV

Norrsken

BETYG: 7/10
Skräck
  The Quiet Ones - 2014
 20/12 - 14

En fysikprofessor sammanför ett team för att hjälpa till att skapa en poltergeist.


MKV

Norrsken

BETYG: 5/10
Komedi
  The Hundred-Foot Journey - 2014
 20/12 - 14

En nyinflyttad indisk familj öppnar en indisk restaurang bara 100 foot från en restaurang belönad med en stjärna i Michelin-guiden. En kulinarisk kamp påbörjas mellan restaurangerna och utmanar familjekänsla, lojalitet och kärlek.


MKV

Norrsken

BETYG: 7/10
Thriller
  Repentance - 2013
 20/12 - 14

En man söker hjälp hos en livsterapeut och förvandlar terapin till ett livsfarligt, psykologiskt spel när han börjar terrorisera terapeuten och hans familj med spirituella meddelanden.


MKV

Norrsken

BETYG: 5/10
Action
  Montana - 2014
 20/12 - 14

På gatorna i Londons East End upptäcker 14-årige Montana att den inflytelserika maffiaboss, och hans lakejer, som han arbetar för i hemlighet har mördat hans far. Samtidigt kommer Dimitrije, en före detta serbisk kommandosoldat, till stan för att leta efter maffiabossen. Han vill hämnas för mordet på sin fru och son. De upptäcker snart att de delar samma blodiga mål. Dimitrije lär pojken allt om mördandets mörka hemligheter och återupptäcker samtidigt den sanna meningen med livet, vänskap, ära och respekt.


MKV

Norrsken

BETYG: 5/10
Komedi
  Magic in the Moonlight - 2014
 20/12 - 14

En romantisk komedi om engelsmannen Stanley som får i uppdrag att avslöja ett möjligt svindleri. Situationen visar sig dock mer svårhanterad än han först trodde och professionella och personliga komplikationer uppstår. Historien utspelar sig på 1920-talet i södra Frankrike bland välbärgade herrgårdar och jazzhak på den exotiska Franska Rivieran under en tid då jazzen spred sig över världen.


MKV

Norrsken

BETYG: 7/10
Skräck
  Debug - 2014
 20/12 - 14

Sex unga hackers skickas till övergivet rymdfartyg som spöklikt svävar ensamt ute i de mest avlägsna delarna av vår galax. Det står snabbt klart att inte allt står rätt till med skeppet, och att det kanske inte övergetts frivilligt av sina passagerare.


MKV

Norrsken

BETYG: 5/10
Drama
  Jersey Boys - 2014
 20/12 - 14

Historien om fyra hängivna unga män från oprivilegierade förhållanden i New Jersey, som gick ihop och bildade den legendariska 1960-talsgruppen The Four Seasons. Deras berättelse regisseras här av Clint Eastwood.


MKV

Norrsken

BETYG: 7/10
Action
  The Equalizer - 2014
 19/12 - 14

Robert McCall är en före detta hemlig specialagent som förfalskat sin egen död för att få leva ett lugnt liv i Boston. När en ung flicka vid namn Teri behöver räddning bestämmer han sig för att ge sig tillbaka in i hettan, och hamnar öga mot öga med ryska gangsters.


MKV

Norrsken

BETYG: 7/10
Dokumentär
  We Steal Secrets: The Story of WikiLeaks - 2013
 19/12 - 14

Filmen redogör för uppkomsten av Julian Assanges kontroversiella hemsida som bland annat låg bakom den största säkerhetsläckan i USA:s historia. Filmen kartlägger den karismatiske Assanges uppgång och fall samtidigt som den berättar om den unge soldaten Bradley Manning som laddade ner otaliga mängder hemligstämplade dokument från den amerikanska militärens servrar.


MKV

Norrsken

BETYG: 7/10
Komedi
  TiMER - 2009
 19/12 - 14

När timern implanteras i en persons vrist räknar den ner till den dag då dess bärare träffar sin sanna kärlek. Men för Oona OLeary uppstår ett udda dilemma; hennes timer är blank. Hennes sanna kärlek, var han nu än är, har ännu inte hunnit få sin timer implanterad.


MKV

Norrsken

BETYG: 7/10
Skräck
  The Dyatlov Pass Incident - 2013
 19/12 - 14

Fem unga filmskapare följer upp spåren efter en grupp vandrare i jakten på ett olöst mysterium.


MKV

Norrsken

BETYG: 6/10
Komedi
  Thanks for Sharing - 2012
 19/12 - 14

Kretsar kring tre personer som ingår i en 12-stegsbehandling för sexmissbruk. Adam har just firat 5-årsdagen som "nykter" sexmissbrukare, då han möter Phoebe som han inleder en romans med. I terapigruppen för sexmissbrukare träffas också frisören Dede och nörden Neil, men det är inte helt enkelt att vara vän med någon av det motsatta könet när sex har ödelagt alla ens tidigare relationer.


MKV

Norrsken

BETYG: 6/10
Drama
  Skumtimmen - 2013
 19/12 - 14

En historia om försoning mellan en pappa och hans dotter. Julia har aldrig förlåtit sin pappa, som hon anklagar för sin son Jens försvinnande. Gerlof (pappan) har aldrig fullt ut tagit på sig det ansvaret, men har sedan många år gjort en egen utredning om att en tidigare försvunnen mytomspunnen mördare på Öland, Nils Kant, ska ha med Jens försvinnande att göra. Nu när Julia efter många år besöker sin pappa på Öland blir hon arg när hon upptäcker vad han har hållit på med. Samtidigt kommer det ett paket till Gerolf med Jens ena sandal. G...


MKV


Svenskt tal
Norrsken

BETYG: 5/10
Drama
  Phil Spector - 2013
 19/12 - 14

Musikproducenten Phil Spector var en pionjär inom musikbranschen. Chocken är därför stor när han år 2003 anklagas för mordet på skådespelerskan Lana Clarkson. Ett team av försvarare, däribland advokaten Linda Kenney Baden, tar på sig uppgiften att försvara den excentriske musiklegendaren när den första rättegången mot honom inleds 2007.


MKV

Norrsken

BETYG: 6/10
Sida 1 av 384:    1   2   3   4   5   6   7   8   9    - - 384

Hittar du inte filmen du söker? Besök då vår önskebrunn och gör en önskan. -> ÖNSKEBRUNNEN